Afwerking

Januari 2020 – De nog beschikbare woningen worden casco opgeleverd. De fase om ruwbouw opties door te geven is verlopen. Via een contactformulier kunt u een plattegrond aanvragen om alle exacte maten en indelingen te bekijken. Heeft u vragen over eventuele wijzigingen aan de woning, neem dan contact op met de makelaar.

Sanitair

De woningen worden exclusief badkamer opgeleverd, waardoor u vrij bent om uw eigen smaak toe te voegen in de ruimte.

Keuken

De woningen worden exclusief keuken opgeleverd.Voor dit project hebben wij een preferred supplier geselecteerd, Peter Trieling Keuken Design in Beverwijk.

Bij Peter Trieling Keuken Design vindt u naast exclusieve design keukens van Siematic ook eigen PT Line keukens, ambachtelijk handgemaakte keukens op maat.

Wanden, plafonds en kozijnen

De wanden in de woningen worden met uitzondering van de natte ruimten sausklaar afgewerkt. Alle betonplafonds worden glad gestukadoord, sausklaar afgewerkt en gesausd in de kleur helder wit, RAL 9010. Binnen worden de houten kozijnen fabrieksmatig afgelakt in de kleur kristalwit.

Bovenstaande is een korte samenvatting over de afwerking in de woningen. Wilt u de volledige technische omschrijving ontvangen met afwerkstaat? Neemt u dan contact met ons op.